Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32955
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗарецька, Каріна-
dc.contributor.authorГрафська, Орислава-
dc.contributor.authorZaretska, Karina-
dc.contributor.authorHrafska, Oryslava-
dc.date.accessioned2022-10-12T08:03:03Z-
dc.date.available2022-10-12T08:03:03Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЗарецька К. Кольори та колористика як складова інтер'єру в підприємствах готельного господарства / Каріна Зарецька, Орислава Графська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 92-95.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32955-
dc.description.abstractКолір інтер’єру і його просторове вирішення повинні йти паралельно із самого початку проєктування готелю, для того, щоби створити естетичний комфорт для людського ока, та забезпечити максимальний комфорт для відвідувача, який перебуватиме у даному приміщенні. The color of the interior and its spatial solution should go hand in hand from the very beginning of the hotel design, in order to create aesthetic comfort for the human eye and provide maximum comfort for the visitor who will be in the room.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectколористикаuk_UA
dc.subjectінтер’єрuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectcoloringuk_UA
dc.subjectinterioruk_UA
dc.subjecthotel industryuk_UA
dc.titleКольори та колористика як складова інтер'єру в підприємствах готельного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeColors and colors as a component of the interior in the hotel industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_24_92-95.pdf596.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.