Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32955
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зарецька, Каріна | - |
dc.contributor.author | Графська, Орислава | - |
dc.contributor.author | Zaretska, Karina | - |
dc.contributor.author | Hrafska, Oryslava | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T08:03:03Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T08:03:03Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Зарецька К. Кольори та колористика як складова інтер'єру в підприємствах готельного господарства / Каріна Зарецька, Орислава Графська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 92-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32955 | - |
dc.description.abstract | Колір інтер’єру і його просторове вирішення повинні йти паралельно із самого початку проєктування готелю, для того, щоби створити естетичний комфорт для людського ока, та забезпечити максимальний комфорт для відвідувача, який перебуватиме у даному приміщенні. The color of the interior and its spatial solution should go hand in hand from the very beginning of the hotel design, in order to create aesthetic comfort for the human eye and provide maximum comfort for the visitor who will be in the room. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | колористика | uk_UA |
dc.subject | інтер’єр | uk_UA |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | coloring | uk_UA |
dc.subject | interior | uk_UA |
dc.subject | hotel industry | uk_UA |
dc.title | Кольори та колористика як складова інтер'єру в підприємствах готельного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Colors and colors as a component of the interior in the hotel industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_24_92-95.pdf | 596.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.