Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32949
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖадан, Юля-
dc.contributor.authorЖадан, Тетяна-
dc.contributor.authorZhadan, Yuliia-
dc.contributor.authorZhadan, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-10-12T07:01:50Z-
dc.date.available2022-10-12T07:01:50Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЖадан Ю. Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства / Юлія Жадан, Тетяна Жадан // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 80-82.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32949-
dc.description.abstractМета роботи – проаналізувати сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectFast Casualuk_UA
dc.subjectFood Courtuk_UA
dc.subjectStreet-fooduk_UA
dc.subjectFree flowuk_UA
dc.titleСучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeModern trends in the development of new formats of restaurant establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_20_80-82.pdf617.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.