Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32940
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуменна, Марта | - |
dc.contributor.author | Гузенко, Ірина | - |
dc.contributor.author | Humenna, Marta | - |
dc.contributor.author | Huzenko, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T13:21:59Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T13:21:59Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Гуменна М. Проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в Україні / Марта Гуменна, Ірина Гузенко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 51-52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32940 | - |
dc.description.abstract | Кейтеринг, або виїзне ресторанне обслуговування, нині є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні. Вітчизняні ресторани торгують не лише їжею, вони торгують послугами, зручностями, доброзичливою атмосферою, відпочинком, обстановкою, романтикою, мріями, адреналіном. Розвиток кейтерінгової компанії повинен полягати у появі нових тенденцій та цікавих розробок. Catering, or on-site restaurant service, is currently one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine. Domestic restaurants not only sell food, they sell services, amenities, friendly atmosphere, recreation, atmosphere, romance, dreams, adrenaline. The development of a catering company should consist in the emergence of new trends and interesting developments. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; | - |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | ресторанне обслуговування | uk_UA |
dc.subject | catering | uk_UA |
dc.subject | restaurant service | uk_UA |
dc.title | Проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | Problems and prospects of catering development in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_11_51-52.pdf | 574.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.