Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32937
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гноєва, Ліна | - |
dc.contributor.author | Зайцева, Валентина | - |
dc.contributor.author | Hnoieva, Lina | - |
dc.contributor.author | Zaitseva, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T12:36:11Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T12:36:11Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Гноєва Л. Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab» / Ліна Гноєва, Валентина Зайцева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 42-44. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32937 | - |
dc.description.abstract | Розглянути формування обслуговування та організацію роботи в кав’ярня «Coffee Lab». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | кав’ярня | uk_UA |
dc.subject | кава | uk_UA |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | клієнти | uk_UA |
dc.subject | coffee shoр | uk_UA |
dc.subject | organization | uk_UA |
dc.subject | coffee | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | customers | uk_UA |
dc.title | Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab» | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of the work of the coffee shop "Coffee Lab" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_08_42-44.pdf | 590.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.