Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32901
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГілецький, Іван-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHiletskyy, Ivan-
dc.contributor.authorPaska, , Mariia-
dc.date.accessioned2022-10-07T08:27:11Z-
dc.date.available2022-10-07T08:27:11Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationГілецький І. Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 37-39.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32901-
dc.description.abstractВпровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок покликане допомогти закладам громадського харчування виділити всі небезпечні чинники, які можуть нести потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігти їх виникненню, мінімізуючи таким чином інциденти із харчової безпеки, які тягнуть за собою правову відповідальність. The introduction of a system of risk, hazard and critical control points is intended to help catering establishments identify all hazardous factors that may pose a potential threat to the life and health of consumers, and prevent their occurrence, thus minimizing food safety incidents that entail a legal liability.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectсистема харчової безпекиuk_UA
dc.subjectзаклади громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectfood security systemuk_UA
dc.subjectcatering establishmentsuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleОкремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинностіuk_UA
dc.title.alternativeSome aspects of the implementation of the food security system in hospitality institutionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_06_37-39.pdf582.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.