Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32879
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariya | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-05T10:28:26Z | - |
dc.date.available | 2022-10-05T10:28:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Радзімовська О. Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - Вип. 26, т. 4. - С. 71-72. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32879 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, яке вирізняється високою якістю, ексклюзивністю локальної кухні, а також креативною спрямованістю. A restaurant tour of a chain of conceptual establishments for gourmets of snail meat delicacies is offered, which is distinguished by high quality, exclusivity of local cuisine, as well as creative direction. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанний туризм | uk_UA |
dc.subject | сучасний тренд | uk_UA |
dc.subject | локальна кухня | uk_UA |
dc.subject | restaurant tourism | uk_UA |
dc.subject | modern trend | uk_UA |
dc.subject | local cuisine | uk_UA |
dc.title | Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні | uk_UA |
dc.title.alternative | Local cuisine as an innovative trend in the development of restaurant tourism in the region | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1304-2607-1-SM.pdf | 684.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.