Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32879
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariya-
dc.date.accessioned2022-10-05T10:28:26Z-
dc.date.available2022-10-05T10:28:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРадзімовська О. Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - Вип. 26, т. 4. - С. 71-72.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32879-
dc.description.abstractЗапропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, яке вирізняється високою якістю, ексклюзивністю локальної кухні, а також креативною спрямованістю. A restaurant tour of a chain of conceptual establishments for gourmets of snail meat delicacies is offered, which is distinguished by high quality, exclusivity of local cuisine, as well as creative direction.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанний туризмuk_UA
dc.subjectсучасний трендuk_UA
dc.subjectлокальна кухняuk_UA
dc.subjectrestaurant tourismuk_UA
dc.subjectmodern trenduk_UA
dc.subjectlocal cuisineuk_UA
dc.titleЛокальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоніuk_UA
dc.title.alternativeLocal cuisine as an innovative trend in the development of restaurant tourism in the regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1304-2607-1-SM.pdf684.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.