Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32878
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНикига, Оксана-
dc.contributor.authorNykyha, Oksana-
dc.date.accessioned2022-10-05T10:19:56Z-
dc.date.available2022-10-05T10:19:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНикига О. Кластеризація як інноваційний інструмент розвитку гастрономічного туризму в регіоні / Оксана Никига // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - Вип. 26, т. 4. - С. 69-70.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32878-
dc.description.abstractСтворення гастротуристичного кластера в регіоні буде одним із важливих шляхів інноваційного розвитку гастрономічного туризму. Крім того, співробітництво в межах такого кластера дасть змогу здобути конкурентні переваги усім суб’єктам кластера. Як показує світовий досвід, процеси туристичної кластеризації загалом суттєво підвищують туристичну привабливість регіону та мають позитивний вплив на його соціально-економічний розвиток. Creation of a gastronomic tourism cluster in the region will be one of the important ways of innovative development of gastronomic tourism. In addition, cooperation within such a cluster will allow all entities of the cluster to gain competitive advantages. As world experience shows, tourism clustering processes in general significantly increase the tourist attractiveness of the region and have a positive impact on its socio-economic development.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкластерuk_UA
dc.subjectкластеризаціяuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectclusteruk_UA
dc.subjectclusteringuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectinnovative developmentuk_UA
dc.titleКластеризація як інноваційний інструмент розвитку гастрономічного туризму в регіоніuk_UA
dc.title.alternativeClustering as an innovative tool for the development of gastronomic tourism in the regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1303-2605-1-SM.pdf677.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.