Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32692
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоратинський, Олег-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorBoratynskyy, Oleh-
dc.contributor.authorPaska, Mariya-
dc.date.accessioned2022-07-21T08:33:07Z-
dc.date.available2022-07-21T08:33:07Z-
dc.date.issued2022-07-21-
dc.identifier.citationБоратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – Вип. 26, т. 4. – С. 62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32692-
dc.description.abstractРозвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism, highlighting the authentic cuisine of a specific region of Ukraine, will contribute to increasing the socio-economic potential of the territorial community.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectтуристичний продуктuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectстраваuk_UA
dc.subjectавтентична кухняuk_UA
dc.subjecttourist productuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectdishuk_UA
dc.subjectauthentic cuisineuk_UA
dc.titleІнноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухніuk_UA
dc.title.alternativeInnovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1299-2597-1-SM.pdf646.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.