Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедорів, В. М.-
dc.contributor.authorКобаса, І. М.-
dc.contributor.authorДійчук, В. В., укладачі-
dc.contributor.authorFedoriv, V. M.-
dc.contributor.authorKobasa, I. M.-
dc.contributor.authorDiychuk, V. V., compilers-
dc.date.accessioned2022-07-18T07:39:51Z-
dc.date.available2022-07-18T07:39:51Z-
dc.date.issued2020-12-13-
dc.identifier.citationНаукові основи харчових технологій : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 120 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683-
dc.description.abstractНеобхідно розробляти концептуальні основи харчових технологій майбутнього, створювати наукову базу майбутніх винаходів і способів їх інженерної реалізації. It is necessary to develop the conceptual foundations of food technologies of the future, to create a scientific the base of future inventions and methods of their engineering implementation.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнавчально-методичні посібники;-
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectfood technologiesuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.titleНаукові основи харчових технологійuk_UA
dc.title.alternativeScientific bases of food technologiesuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НОХТ_2020.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.