Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедорів, В. М.-
dc.contributor.authorКобаса, І. М.-
dc.contributor.authorДійчук, В. В.-
dc.contributor.authorFedoriv, I. M.-
dc.contributor.authorKobasa, І. М.-
dc.contributor.authorDiychuk, V. V.-
dc.date.accessioned2022-07-14T08:37:29Z-
dc.date.available2022-07-14T08:37:29Z-
dc.date.issued2020-12-10-
dc.identifier.citationТехнологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 182 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674-
dc.description.abstractОволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Ю. Федьковичаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнавчально-методичні посібники;-
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectвизначення якостіuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectexpertiseuk_UA
dc.subjectdefinition of qualityuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза харчової продукціїuk_UA
dc.title.alternativeTechnological examination of food productsuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Techologyecspert_2020.pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.