Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32569
Title: Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку
Other Titles: Gastronomic tourism and authentic cuisine: state and prospects of development
Authors: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Boratynskyy, Oleh
Paska, Mariya
Keywords: гастрономічний туризм
автентична кухня
перспективи розвитку
gastronomic tourism
authentic cuisine
prospects for development
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Боратинський О. Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку / Олег Боратинський, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 342–345.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism with the selection of authentic cuisine of a particular region of Ukraine will help increase the socio-economic potential of the local community.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32569
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S3_108_342-345.pdf831.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.