Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32569
Title: | Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку |
Other Titles: | Gastronomic tourism and authentic cuisine: state and prospects of development |
Authors: | Боратинський, Олег Паска, Марія Boratynskyy, Oleh Paska, Mariya |
Keywords: | гастрономічний туризм автентична кухня перспективи розвитку gastronomic tourism authentic cuisine prospects for development |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Боратинський О. Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку / Олег Боратинський, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 342–345. |
Series/Report no.: | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism with the selection of authentic cuisine of a particular region of Ukraine will help increase the socio-economic potential of the local community. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32569 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S3_108_342-345.pdf | 831.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.