Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32554
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Графська, Орислава | - |
dc.contributor.author | Данилишин, Ярина | - |
dc.contributor.author | Hrafska, Oryslava | - |
dc.contributor.author | Danylyshyn, Yaryna | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-28T11:59:07Z | - |
dc.date.available | 2022-06-28T11:59:07Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Графська О. Цінова конкуренція як фактор стимулювання розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Орислава Графська, Ярина Данилишин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С.254–256. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32554 | - |
dc.description.abstract | Цінова конкуренція є фактором стимулювання розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Вона проявляється у зниженні цін на послуги готелю без зміни їх якості та властивостей, порівняно з цінами на аналогічні послуги інших підприємств-аналогів. Готельне підприємство може свідомо погодитися на тимчасову втрату частки (а у деяких випадках повністю) прибутку із різким зменшенням цін з метою ведення конкурентної боротьби та захоплення більшої частки ринку своїх товарів та послуг. Price competition is a factor stimulating the development of hotel and restaurant business. It is manifested in lower prices for hotel services without changing their quality and properties compared to prices for similar services of other analogous enterprises. A hotel business can consciously agree to a temporary loss of share (and in some cases completely) of profits with a sharp reduction in prices in order to compete and capture more market share of its goods and services. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | цінова конкуренція | uk_UA |
dc.subject | стимулювання | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | price competition | uk_UA |
dc.subject | incentives | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.title | Цінова конкуренція як фактор стимулювання розвитку готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Price competition as a factor stimulating the development of hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S2_78_254-256.pdf | 583.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.