Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32549
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ханас, Богдан | - |
dc.contributor.author | Васильчак, Світлана | - |
dc.contributor.author | Khanas, Bogdan | - |
dc.contributor.author | Vasylchak, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-28T07:57:53Z | - |
dc.date.available | 2022-06-28T07:57:53Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Ханас Б. Маркетингові інструменти економічного розвитку готельно-ресторанних підприємств в умовах пандемії / Богдан Ханас, Світлана Васильчак // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 211–214. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32549 | - |
dc.description.abstract | Одними із важливих заходів покращення діяльності суб’єктів малого підприємництва є формування маркетингової концепції управління їх розвитком, які ґрунтуються на систематичному моніторингу зовнішнього і внутрішнього середовища з метою своєчасного виявлення зачатків кризових явищ та заздалегідь вживання заходів, метою яких є підвищення ефективності та збільшення прибутковості виробництва у достатньо мінливому та конкурентному середовищі за допомогою використання функцій маркетингового управління та методів маркетингової діяльності суб’єктів господарювання, що включають комплекс взаємопов’язаних дій на основі маркетингових інструментів по дослідженню продовольчого ринку, маркетингових технологій просування продукції від виробництва до споживача, визначення основних сегментів ринку, потреб та вподобань споживачів.One of the important measures to improve the activities of small businesses is the formation of a marketing concept for managing their development, based on systematic monitoring of the external and internal environment in order to identify the beginnings of crises and pre-take measures to increase efficiency and profitability. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | економічний розвиток | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне підприємство | uk_UA |
dc.subject | пандемія | uk_UA |
dc.subject | marketing | uk_UA |
dc.subject | economical development | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant company | uk_UA |
dc.subject | pandemic | uk_UA |
dc.title | Маркетингові інструменти економічного розвитку готельно-ресторанних підприємств в умовах пандемії | uk_UA |
dc.title.alternative | Marketing tools of economic development of hotel and restaurant enterprises in a pandemic | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_65_211-214.pdf | 590.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.