Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшко, Олександра-
dc.contributor.authorТурчин, Валентин-
dc.contributor.authorХолявка, Володимир-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorLyashko, Oleksandra-
dc.contributor.authorTurchyn, Valentyn-
dc.contributor.authorKholyavka, Volodymyr-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olga-
dc.date.accessioned2022-06-28T06:28:51Z-
dc.date.available2022-06-28T06:28:51Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationVIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку / Олександра Ляшко, Валентин Турчин, Володимир Холявка, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 148–150.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32542-
dc.description.abstractПопулярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам. Організатори пропонують не тільки смачно нагодувати замовників, але і надати сервіс, обладнання та декорації. The popularity of VIP catering is due to the fact that it is possible to hold the event on its territory, without much effort. Catering simplifies the organization of the banquet, and allows you to spend more time on other responsibilities. The organizers offer not only delicious food for customers, but also provide service, equipment and scenery.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectrestaurantsuk_UA
dc.titleVIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвиткуuk_UA
dc.title.alternativeVIP-catering: features and current development issuesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_43_148-150.pdf591.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.