Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32533
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2022-06-27T08:54:08Z | - |
dc.date.available | 2022-06-27T08:54:08Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – 432 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32533 | - |
dc.description.abstract | У тезах доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства. The abstracts of the II All-Ukrainian scientific-practical conference of young scientists, graduate students and students highlight the results of research on the priorities and prospects for the development of hotel and restaurant business; current trends and regional priorities of tourism development in the context of globalization; socio-economic principles of management and marketing of the hospitality industry; current problems of modernization of hotel and restaurant industry. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | перспективи розвитку | uk_UA |
dc.subject | глобалізація | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу | uk_UA |
dc.subject | модернізація готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | hospitality | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | development prospects | uk_UA |
dc.subject | globalization | uk_UA |
dc.subject | hospitality business | uk_UA |
dc.subject | socio-economic principles of management and marketing | uk_UA |
dc.subject | modernization of hotel and restaurant industry | uk_UA |
dc.title | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovation, hospitality, tourism: science, education, practice | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інновації, гостинність, туризм_2022.pdf | 4.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.