Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32521
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гілецький, Іван | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Hiletskyy, Ivan | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-24T08:19:48Z | - |
dc.date.available | 2022-06-24T08:19:48Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Гілецький І. Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 37-39. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32521 | - |
dc.description.abstract | Впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок покликане допомогти закладам громадського харчування виділити всі небезпечні чинники, які можуть нести потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігти їх виникненню, мінімізуючи таким чином інциденти із харчової безпеки, які тягнуть за собою правову відповідальність. The introduction of a system of risk, hazard and critical control points is intended to help catering establishments identify all hazardous factors that may pose a potential threat to the life and health of consumers, and prevent their occurrence, thus minimizing food safety incidents that entail a legal liability. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | система харчової безпеки | uk_UA |
dc.subject | заклади громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | food security system | uk_UA |
dc.subject | catering establishments | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.title | Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності | uk_UA |
dc.title.alternative | Some aspects of the implementation of the food security system in hospitality institutions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_06_37-39.pdf | 582.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.