Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32465
Title: Практикум із дисциплін «Основи психокорекції та психоконсультування в умовах інклюзії» і «Основи психотренінгу осіб з тяжкими порушеннями мовлення»
Other Titles: Workshop on disciplines "Fundamentals of psychocorrection and psycho-counseling in the context of inclusion" and "Fundamentals of psycho-training of people with severe disabilities speech disorders"
Authors: Кононова, Марина Миколаївна
Kononova, Maryna
Keywords: основи психокорекції
інклюзія
психотренінг
особи з тяжкими порушеннями мовлення
basics of psychocorrection
inclusion
psychotraining persons with severe speech disorders
Issue Date: 26-Jun-2020
Publisher: Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка
Citation: Кононова М. М. Практикум із дисциплін «Основи психокорекції та психоконсультування в умовах інклюзії» і «Основи психотренінгу осіб з тяжкими порушеннями мовлення» : навч.-метод. посіб. / Кононова М. М. - Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2020. - 191 с.
Series/Report no.: навчально-методичні посібники;
Abstract: У навчально-методичному посібнику презентовано практикум з дисциплін «Основи психокорекції та психоконсультування в умовах інклюзії» та «Основи психотренінгу для осіб з тяжкими порушеннями мовлення», який є реалізацією проектно-модульного підходу до професійної підготовки майбутніх психологів, вчителів-дефектологів. Практикум подано у вигляді серії воркшопів, які складаються з інформаційного (інформаційні кейси, що містять матеріали, які розкривають теоретичні аспекти вивчення певної теми та слугують пошуковим орієнтиром для самостійного здобування знань) та корекційно-розвивального (завдання для практичного виконання: майндмеппінг, інтенсив з PowerPoint, завдання для групової роботи, круглі столи, дискусії, майстер-класи, тренінги, рольові ігри, педагогічний досвід, створення електронних засобів навчання, Інтернетконференції, скрайбінг, міні-дослідження, SWOT-аналіз тощо) блоків. The textbook presents a workshop on the basics of "Fundamentals of psychocorrection and counseling in the context of inclusion" and "Fundamentals of psycho-training for people with severe disorders speech ", which is the implementation of a project-modular approach to the training of future psychologists, teachers, special educators.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32465
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kononova_практикум з основ психокор_2020.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.