Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294
Title: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
Authors: Черевко, О. І.
Пересічний М. І.
Keywords: харчова продукція
інноваційні технології
харчування різних верств населення
методологічні аспекти конструювання харчових продуктів
Issue Date: 15-Oct-2017
Publisher: Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі
Citation: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення : монографія / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. - Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – Ч. 2. – 592 с.
Series/Report no.: монографії;
Abstract: У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32294
ISSN: ISBN 966-629-344-7
Appears in Collections:Монографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_монография_2017.pdf5.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.