Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухенко, Ю. Г.-
dc.contributor.authorСерьогін, О. О.-
dc.contributor.authorСухенко, В. Ю.-
dc.contributor.authorРябоконь, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-05-02T07:34:11Z-
dc.date.available2022-05-02T07:34:11Z-
dc.date.issued2016-03-30-
dc.identifier.citationРесурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах : підручник / Ю. Г. Сухенко, О. О. Серьогін, В. Ю. Сухенко, Н. В. Рябоконь. - Київ : Компринт, 2016. - 338 с.uk_UA
dc.identifier.issnISBN 978-966-929-193-6-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269-
dc.description.abstractВикладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesпідручники;-
dc.subjectресурсозберігаючі технологіїuk_UA
dc.subjectхарчові і переробні виробництваuk_UA
dc.subjectкорм, добрива, харчові добавкиuk_UA
dc.subjectбудівельні матеріали та інші товари народного споживанняuk_UA
dc.titleРесурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвахuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchenko_Resursozberigayuchi tehnologii.pdf4.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.