Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32260
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБасюк, Д. І.-
dc.date.accessioned2022-04-27T08:24:20Z-
dc.date.available2022-04-27T08:24:20Z-
dc.date.issued2017-04-26-
dc.identifier.citationВинний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики : монографія / за ред. Д. І. Басюк. - Вінниця, 2017. - 316 с.uk_UA
dc.identifier.issnISBN 978-617-7237-30-2-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32260-
dc.description.abstractВикладено сучасні підходи до сутності, економіко-соціальних функцій та особливостей розвитку гастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, страв та напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesмонографії;-
dc.subjectвинний туризмuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectкулінарні традиціїuk_UA
dc.subjectстрави та напоїuk_UA
dc.subjectмоделі управлінняuk_UA
dc.titleВинний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики : монографіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Басюк_Винний та гастрономічний туризм_2017.pdf3.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.