Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32141
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаневська, Людмила-
dc.contributor.authorZanevska, Liudmyla-
dc.contributor.authorкафедра інформатики та кінезіології-
dc.date.accessioned2022-03-22T08:02:34Z-
dc.date.available2022-03-22T08:02:34Z-
dc.date.issued2022-03-22-
dc.identifier.citationІнформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 "Сфера обслуговування", напрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр / розроб. Заневська Л. Г. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32141-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesробочі навчальні програми;-
dc.subjectІнформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справіuk_UA
dc.subjectробоча навчальна програмаuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectнапрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectкафедра інформатики та кінезіологіїuk_UA
dc.titleІнформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 "Сфера обслуговування", напрям підготовки - 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалаврuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програм_Грс_22.pdf400.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.