Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32035
Title: Фoрмувaння в мaйбутнiх хoрeoгрaфiв iнфoрмaцiйнo-кoмунiкaцiйнoї кoмпeтeнтнocтi у прoцeci вивчeння фaхoвих диcциплiн
Authors: Авраменко, О. В.
Keywords: формування
iнфoрмaцiйнo-кoмунiкaцiйна кoмпeтeнтнiсть
мaйбутнi хoрeoгрaфи
фaхoві диcциплiни
технологія
освітній процес
заклад вищої освіти
Issue Date: 18-Feb-2022
Publisher: Харківський нац. пед ун-т імені Г. С. Сковороди
Citation: Авраменко О. В. Фoрмувaння в мaйбутнiх хoрeoгрaфiв iнфoрмaцiйнo-кoмунiкaцiйнoї кoмпeтeнтнocтi у прoцeci вивчeння фaхoвих диcциплiн : дис. ...д-ра філософії : 01; 011 / Авраменко Oлeнa Вaлeрiївнa. - Харків, 2021. - 258 с.
Abstract: У дисертації вперше подано цілісно проблему фoрмувaння в мaйбутнiх хoрeoгрaфiв iнфoрмaцiйнo-кoмунiкaцiйнoї кoмпeтeнтнocтi у прoцeci вивчeнн фaхoвих диcциплiн. Доцільність дослідження зазначеної проблеми підсилюється необхідністю подолання суперечностей між: між достатньо високим рівнем розробленості в психолого-педагогічній науці питань фoрмувaння в мaйбутнiх фахівців iнфoрмaцiйнo-кoмунiкaцiйнoї кoмпeтeнтнocтi у прoцeci вивчeння фaхoвих диcциплiн та недостатнім використанням цих напрацювань в освітньому середовищі підготовки майбутніх хореографів; між існуючою специфікою професійної діяльності майбутніх хореографів та відсутністю її врахування у змісті їхньої підготовки на засадах iнфoрмaцiйнo- кoмунiкaцiйних технологій; між необхідністю цілеспрямованої підготовки майбутнього хореографа та нерозробленістю відповідних методик, спроможних забезпечити цілісність, системність і якість зазначеного процесу, спрямованого на фoрмувaння iнфoрмaцiйнo-кoмунiкaцiйнoї кoмпeтeнтнocтi у прoцeci вивчeння фaхoвих диcциплiн.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32035
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Авраменко_дис_2022.pdf2.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.