Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31985
Title: Іноземна мова професійного спілкування (англійська) : робоча програма навчальної дисципліни, cпеціальність 242 - Туризм, освітньо-науковий рівень - доктор філософії
Authors: Романчук, О. В.
Проценко, У. М.
Romanchuk, O. V.
Protsenko, U. M.
Кафедра української та іноземних мов
Keywords: іноземна мова професійного спілкування (англійська)
робоча програма
доктор філософії
кафедра української та іноземних мов
спеціальність 242 „Туризм”
Issue Date: 14-Feb-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Іноземна мова професійного спілкування (англійська) : робоча програма навчальної дисципліни, cпеціальність 242 - Туризм, освітньо-науковий рівень - доктор філософії / розроб. Романчук О. В., Проценко У. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 11 с.
Abstract: Метою курсу «Іноземна мова професійного спілкування» для підготовки доктора філософії є формування у майбутніх фахівців такого рівня знань, навичок і вмінь, який забезпечить їм необхідну для фахівця комунікативну спроможність у сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, оволодіння мовою для практичного користування нею у дослідницькій роботі, формування вмінь та навичок перекладу оригінальної літератури; оволодіння навичками роботи з діловою документацією англійською мовою; формування вмінь та навичок самостійної роботи з англомовними текстами; розвиток навичок усного спілкування у діловій сфері (використання матеріалів опублікованих в наукометричних базах Scopus, WOS)
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31985
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма ІМПС PhD 242.pdf906.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.