Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31958
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сова, А. О. | - |
dc.contributor.author | Поліщук, А. М. | - |
dc.contributor.author | Sova, A. O. | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, A. M. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-07T16:18:55Z | - |
dc.date.available | 2022-02-07T16:18:55Z | - |
dc.date.issued | 2022-02-07 | - |
dc.identifier.citation | Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розрорб. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31958 | - |
dc.description.abstract | Мета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історикокультурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | історія української культури | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.title | Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сова_Полішук_робоча_програма_ІУК_ФТ_ГРС_2021+ (1).pdf | 640.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.