Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31958
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСова, А. О.-
dc.contributor.authorПоліщук, А. М.-
dc.contributor.authorSova, A. O.-
dc.contributor.authorPolishchuk, A. M.-
dc.date.accessioned2022-02-07T16:18:55Z-
dc.date.available2022-02-07T16:18:55Z-
dc.date.issued2022-02-07-
dc.identifier.citationІсторія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розрорб. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31958-
dc.description.abstractМета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історикокультурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectісторія української культуриuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.titleІсторія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сова_Полішук_робоча_програма_ІУК_ФТ_ГРС_2021+ (1).pdf640.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.