Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31956
Title: Спортивний відбір, селекція та ігрова орієнтація футболістів у Бельгії : лекція з навчальної дисципліни "Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (ТіМОВС та СПВ)", спеціалізація - футбол, 4 курс, галузь знань: 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність: 017 Фізична культура і спорт різних груп населення, факультет Педагогічної освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
Authors: Дулібський, А. В.
Dulibskyi, A. V.
Кафедра футболу
Keywords: спортивний відбір
селекція та ігрова орієнтація футболістів у Бельгії
Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (ТіМОВС та СПВ)
4 курс
лекція
футбол
галузь знань 01 Освіта/Педагогіка
спеціальність 017 "Фізична культура і спорт різних груп населення"
факультет педагогічної освіти
перший (бакалаврський) рівень
кафедра футболу
Issue Date: 4-Feb-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Дулібський А. В. Спортивний відбір, селекція та ігрова орієнтація футболістів у Бельгії : лекція з навчальної дисципліни "Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (ТіМОВС та СПВ)", спеціалізація - футбол, 4 курс, галузь знань: 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність: 017 Фізична культура і спорт різних груп населення, факультет Педагогічної освіти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти / Дулібський А. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 23 с.
Abstract: Анотація. Сучасний етап розвитку українського футболу вимагає програмного вирішення низки комплексних проблем, які пов’язані з підвищенням якості гри та зростанням конкурентоспроможності українських клубних і збірних команд на міжнародній арені. У даному контексті суттєве значення має вирішення актуальних питань спортивного відбору, селекції та ігрової орієнтації футболістів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31956
Appears in Collections:Конспекти лекцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.