Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоратинський, О. В.-
dc.contributor.authorBoratynskyi, O. V.-
dc.date.accessioned2022-01-28T09:24:59Z-
dc.date.available2022-01-28T09:24:59Z-
dc.date.issued2021-01-28-
dc.identifier.citationОснови дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практичних робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Боратинський О. В. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021. - 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31944-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено відповідно до програми дисципліни «Основи дизайну та інженерної графіки». Поданий матеріал стосується способів виконання на кресленнях поділу кола на рівні частини та спряження ліній різної конфігурації. Видання містить велику кількість рисунків, які значно полегшують сприйняття студентами тем, а також варіанти завдань і питання для опрацювання. Для студентів-бакалаврів денної, заочної та дистанційної форм навчання тих спеціальностей, де відповідно до навчальних планів передбачено вивчення дисциплін, пов’язаних із виконанням креслеників.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectоснови дизайну та інженерної графікиuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectпрактичні роботиuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.titleОснови дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практичних робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Основи дизайну та інженерної графіки-2021.pdf9.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.