Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3190
Title: Удосконалення фізичної підготовленості кваліфікованих хокеїстів на траві шляхом застосування в тренувальному процесі методики ендогенно-гіпоксичного дихання
Authors: Сулима, Алла
Keywords: фізична підготовленість
гіпоксія
хокей на траві
ендогенно-гіпоксичне дихання
Issue Date: 2015
Citation: Сулима А. Удосконалення фізичної підготовленості кваліфікованих хокеїстів на траві шляхом застосування в тренувальному процесі методики ендогенно-гіпоксичного дихання / Алла Сулима // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 3. - С. 169 - 174.
Abstract: Статтю присвячено вивченню впливу нормобаричної гіперкапнічної гіпоксії на фізичну підготовленість кваліфікованих хокеїстів на траві. Встановлено, що застосування такої гіпоксії в тренувальному процесі на етапі максимальної реалізації індивідуальних можливостей сприяє поліпшенню фізичної підготовленості спортсменів за показниками стартової швидкості, вибухової сили, загальної та спеціальної витривалості. Результати впливу нормобаричної гіперкапнічної гіпоксії свідчать про можливість її використання для підвищення ефективності навчально-тренувального процесу хокеїстів на траві.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3190
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Сулима_29.pdf306.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.