Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31828
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.date.accessioned2022-01-22T14:44:39Z-
dc.date.available2022-01-22T14:44:39Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationГузар У. Емоційна довіра споживача як один із чинників успіху закладу ресторанного бізнесу / Уляна Гузар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 258-260.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31828-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectдовіраuk_UA
dc.subjectемоціяuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.titleЕмоційна довіра споживача як один із чинників успіху закладу ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гузар_СТ.pdf557.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.