Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31804
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T18:16:22Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T18:16:22Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Іжевська О. Функціональні властивості кави / Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 134-136. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31804 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження було проаналізувати хімічну, біологічну та фізіологічну цінність кави. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | кава | uk_UA |
dc.subject | ароматичні речовини | uk_UA |
dc.title | Функціональні властивості кави | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іжевська_СТ.pdf | 560.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.