Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDitrikh, I. V.-
dc.contributor.authorKopovska, A. V.-
dc.contributor.authorДітріх, І. В.-
dc.contributor.authorКоповська, А. В.-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:00:47Z-
dc.date.available2022-01-21T18:00:47Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationDitrikh I. V. The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses / Ditrikh I.V., Kopovska A.V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 103-104.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectfunctional productsuk_UA
dc.subjectamaranthuk_UA
dc.subjectfishmeal culinary productsuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectамарантuk_UA
dc.subjectкулінарні вироби з рибного борошнаuk_UA
dc.titleThe use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purprosesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дітріх_Коповська_СТ.pdf539.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.