Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанилюк, Інна-
dc.contributor.authorСтрутинська, Любов-
dc.contributor.authorАдамович, Ольга-
dc.contributor.authorDanyliuk, Inna-
dc.contributor.authorStrutynska, Liubov-
dc.contributor.authorAdamovych, Olha-
dc.date.accessioned2022-01-21T17:42:32Z-
dc.date.available2022-01-21T17:42:32Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationДанилюк І. Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності / Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 157-162.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800-
dc.description.abstractМетою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectовочеві стравиuk_UA
dc.subjectнасіння гарбузаuk_UA
dc.subjectнасіння кунжутуuk_UA
dc.subjectкедрова оліяuk_UA
dc.titleТехнологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данилюк_Струтинська_Адамович_СТ.pdf570.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.