Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилюк, Інна | - |
dc.contributor.author | Струтинська, Любов | - |
dc.contributor.author | Адамович, Ольга | - |
dc.contributor.author | Danyliuk, Inna | - |
dc.contributor.author | Strutynska, Liubov | - |
dc.contributor.author | Adamovych, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T17:42:32Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T17:42:32Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Данилюк І. Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності / Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 157-162. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | овочеві страви | uk_UA |
dc.subject | насіння гарбуза | uk_UA |
dc.subject | насіння кунжуту | uk_UA |
dc.subject | кедрова олія | uk_UA |
dc.title | Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Данилюк_Струтинська_Адамович_СТ.pdf | 570.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.