Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Лариса | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Світлана | - |
dc.contributor.author | Леонова, Богдана | - |
dc.contributor.author | Кушнір, Юрій | - |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, Larysa | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Leonova, Bohdana | - |
dc.contributor.author | Kushnir, Yurii | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T17:18:19Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T17:18:19Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування / Лариса Баль-Прилипко, Світлана Тарасенко, Богдана Леонова, Юрій Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 109-111. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | тренд | uk_UA |
dc.subject | протеїновмісні продукти | uk_UA |
dc.subject | вегетаріанство | uk_UA |
dc.subject | метилцелюлоза | uk_UA |
dc.title | Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Баль_Тарасенко_Леонова_Кушнір_СТ.pdf | 554.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.