Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Лариса-
dc.contributor.authorТарасенко, Світлана-
dc.contributor.authorЛеонова, Богдана-
dc.contributor.authorКушнір, Юрій-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, Larysa-
dc.contributor.authorTarasenko, Svitlana-
dc.contributor.authorLeonova, Bohdana-
dc.contributor.authorKushnir, Yurii-
dc.date.accessioned2022-01-21T17:18:19Z-
dc.date.available2022-01-21T17:18:19Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationСучасні тренди в альтернативних продуктах харчування / Лариса Баль-Прилипко, Світлана Тарасенко, Богдана Леонова, Юрій Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 109-111.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтрендuk_UA
dc.subjectпротеїновмісні продуктиuk_UA
dc.subjectвегетаріанствоuk_UA
dc.subjectметилцелюлозаuk_UA
dc.titleСучасні тренди в альтернативних продуктах харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль_Тарасенко_Леонова_Кушнір_СТ.pdf554.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.