Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-01-21T15:16:09Z-
dc.date.available2022-01-21T15:16:09Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationРадзімовська О. Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 88-90.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31789-
dc.description.abstractМета – аналіз ресторанного туризму, ознайомлення цільової аудиторії з національною кухнею, а також можливість виробників і локальних підприємств заявити про себе, представити продукцію, яку виготовляютьuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectресторанний турuk_UA
dc.subjectгастрономічний мікрокластерuk_UA
dc.titleПерспективні напрями розвитку ресторанного туризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радзімовська_Паска_СТ.pdf559.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.