Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31788
Title: Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa
Authors: Прісс, Олеся
Жукова, Валентина
Priss, Olesia
Zhukova, Valentyna
Keywords: HoReCa
харчове середовище
продовольчі системи
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Прісс О. Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa / Олеся Прісс, Валентина Жукова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 85-87.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31788
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Прісс_Жукова_СТ.pdf554.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.