Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31775
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колісниченко, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Левицький, Іван | - |
dc.contributor.author | Kolisnychenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Levytskyi, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T13:43:59Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T13:43:59Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Колісниченко Т. Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19 / Тетяна Колісниченко, Іван Левицький // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 40-42. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31775 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | вендинг | uk_UA |
dc.subject | вендинговий автомат | uk_UA |
dc.subject | торгівельні апарати | uk_UA |
dc.subject | вендінгові кафе | uk_UA |
dc.subject | ресторани-автомати | uk_UA |
dc.title | Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Колісниченко_Левицький_СТ.pdf | 551.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.