Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна-
dc.contributor.authorЛевицький, Іван-
dc.contributor.authorKolisnychenko, Tetiana-
dc.contributor.authorLevytskyi, Ivan-
dc.date.accessioned2022-01-21T13:43:59Z-
dc.date.available2022-01-21T13:43:59Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationКолісниченко Т. Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19 / Тетяна Колісниченко, Іван Левицький // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 40-42.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31775-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвендингuk_UA
dc.subjectвендинговий автоматuk_UA
dc.subjectторгівельні апаратиuk_UA
dc.subjectвендінгові кафеuk_UA
dc.subjectресторани-­автоматиuk_UA
dc.titleОсновні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Колісниченко_Левицький_СТ.pdf551.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.