Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771
Title: | Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19 |
Authors: | Дулька, Ольга Бенедичук, Софія Dulka, Olha Benedychuk, Sofiia |
Keywords: | заклади готельно-ресторанного бізнесу пандемія безпека гостя онлайн-послуги |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Дулька О. Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19 / Ольга Дулька, Софія Бенедичук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 31. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дулька_Бенедичук_СТ.pdf | 548.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.