Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771
Title: Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19
Authors: Дулька, Ольга
Бенедичук, Софія
Dulka, Olha
Benedychuk, Sofiia
Keywords: заклади готельно-ресторанного бізнесу
пандемія
безпека гостя
онлайн-послуги
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Дулька О. Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19 / Ольга Дулька, Софія Бенедичук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 31.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дулька_Бенедичук_СТ.pdf548.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.