Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31735
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрузевич, Ірина-
dc.contributor.authorВдовенко, Наталія-
dc.contributor.authorHruzevych, Iryna-
dc.contributor.authorVdovenko, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-01-19T09:15:14Z-
dc.date.available2022-01-19T09:15:14Z-
dc.date.issued2022-01-19-
dc.identifier.citationГрузевич І. Харчування висококваліфікованих спортсменів під час участі в змаганнях як чинник збереження спортивної форми / Ірина Грузевич, Наталія Вдовенко // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. - Львів, 2021. - Т. 3. - С. 51-52.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31735-
dc.description.abstractМета – дослідити особливості харчування висококваліфікованих легкоатлетів під час участі у змаганнях як чинника збереження працездатності та спортивної форми.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectспортсмениuk_UA
dc.subjectлегкоатлетиuk_UA
dc.titleХарчування висококваліфікованих спортсменів під час участі в змаганнях як чинник збереження спортивної формиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грудзевич_Вдовенко_МСНУ_2021_т 3.pdf724.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.