Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorКухтій, А. О.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorKukhtii, A. O.-
dc.contributor.authorКафедра туризму-
dc.contributor.authorКафедра спортивного туризму-
dc.date.accessioned2022-01-10T11:30:41Z-
dc.date.available2022-01-10T11:30:41Z-
dc.date.issued2022-01-10-
dc.identifier.citationГолод А. П. Актуальні проблеми розвитку туристичної сфери : силабус курсу, освітній рівень – третій (освітньо-науковий), галузь знань – 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність – 242 „Туризм”/ Голод Андрій Петрович, Кухтій Андрій Остапович. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31677-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни є формування в аспірантів комплексу компетентностей пов’язаних з розумінням сучасних тенденцій розвитку туристичної сфери в Україні та світі, виокремленням та вирішенням науково-практичних проблем організації різних форм та видів туризму, стратегічним управлінням туристичними системами на усіх просторових рівнях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectактуальні проблеми розвитку туристичної сфериuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectспеціальність 242 „Туризм”uk_UA
dc.subjectтретій (освітньо-науковий) рівеньuk_UA
dc.subjectкафедра туризмуuk_UA
dc.subjectкафедра спортивного туризмуuk_UA
dc.titleАктуальні проблеми розвитку туристичної сфери : силабус курсу, освітній рівень – третій (освітньо-науковий), галузь знань – 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність – 242 „Туризм”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Силабус АПРТС PhD 242.pdf355.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.