Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3148
Title: Динаміка параметрів фізичного розвитку і фізичної підготовленості студенток спеціальної медичної групи під впливом реабілітаційної програми
Authors: Голод, Наталія
Keywords: спеціальна медична група
фізична реабілітація
фізична підготовленість
Issue Date: 2015
Citation: Голод Н. Динаміка параметрів фізичного розвитку і фізичної підготовленості студенток спеціальної медичної групи під впливом реабілітаційної програми / Наталія Голод // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 3. - С. 45 - 51.
Abstract: Стаття присвячена встановленню ефективності авторської програми фізичної реабілітації з використанням модифікації стилю життя та корекцією фізичної активності для студенток спеціальних медичних груп. Визначено поліпшення антропометричних показників (маси, обхватних розмірів тіла), збільшення сили м’язів тулуба та кисті, нормалізацію фізичних якостей (сили, гнучкості, витривалості, швидкості, спритності) студенток, які займалися за розробленою програмою порівняно з групою, яка займалася за традиційною програмою з фізичного виховання для спеціальних медичних груп.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3148
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Голод _8.pdf338.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.