Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3146
Title: Показники електролітів крові у кваліфікованих спортсменів з веслування на байдарках і каное в кінці підготовчого періоду
Authors: Гатилова, Галина
Keywords: веслування на байдарках і каное
анаеробний поріг
навантаження
електроліти
Issue Date: 2015
Citation: Гатилова Г. Показники електролітів крові у кваліфікованих спортсменів з веслування на байдарках і каное в кінці підготовчого періоду / Галина Гатилова // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 3. - С. 39 - 44.
Abstract: Розглянуто вплив поступового збільшення навантаження на стан електролітів крові у висококваліфікованих спортсменів, які спеціалізуються у веслуванні на байдарках і каное. Оцінювання результатів обстеження проводили за руховими проявами працездатності, за змінами фізіологічних та біохімічних показників. Були проаналізовані тестові навантаження, які впливають на внутрішні константи організму, а саме електролітичний баланс. Отримані дані можуть бути взяті за основу економічності енергетичної діяльності м’язової системи в різний період підготовки спортсменів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3146
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Гатилова _7.pdf307.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.