Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31455
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Повшик, Софія | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Петрюк, Олександра | - |
dc.contributor.author | Povshyk, Sofiia | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.contributor.author | Petriuk, Oleksandra | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T10:49:18Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T10:49:18Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-28 | - |
dc.identifier.citation | Повшик С. Вплив сухої пшеничної клейковини на показникитехнологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту / Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 152-154. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31455 | - |
dc.description.abstract | Метою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | суха пшенична клейковина | uk_UA |
dc.subject | шрот кунжуту | uk_UA |
dc.title | Вплив сухої пшеничної клейковини на показникитехнологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Повшик_іжевська_Петрюк.pdf | 559.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.