Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31277
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сова, А. О. | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Р. М. | - |
dc.contributor.author | Sova, A. O. | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, R. M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T17:23:04Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T17:23:04Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-23 | - |
dc.identifier.citation | Історія української культури : метод. вказівки з навч. дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7336-70-8 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31277 | - |
dc.description.abstract | У посібнику подано навчально-методичні матеріали з курсу «Історія української культури», поради щодо конспектування лекцій, виконання самостійної роботи, підготовки семінарських занять та індивідуальних завдань, їх технічного оформлення та захисту. Матеріали розроблено з урахуванням специфіки викладання гуманітарних дисциплін у закладі вищої освіти фізкультурно-спортивного профілю. Сформовано термінологічний словник, який відповідає загальній концепції курсу з акцентом на спеціалізації студентів. Для студентів І курсу денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | історія української культури | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | 1 курс | uk_UA |
dc.subject | денна форма навчання | uk_UA |
dc.title | Історія української культури : метод. вказівки з навч. дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1_Методичка_ІУК_ГРС.pdf | 1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.