Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31273
Title: Особливості страв автентичної кухні - основа розвитку етнічного туризму
Authors: Паска, Марія,
Боратинський, Олег
Paska, Mariia,
Boratynskyi, Oleh
Keywords: етнічний туризм
гастрономічний туризм
автентична кухня
Issue Date: 23-Nov-2021
Citation: Паска М. Особливості страв автентичної кухні - основа розвитку етнічного туризму / Паска Марія, Боратинський Олег // Україна-Литва : історичні, мовно-культурні та туристські паралелі : Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 147-150.
Abstract: Метою даної роботи є аналіз концептуальних основ приготування автентичних страв у контексті етнічного туризму.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31273
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Боратинський_НУ_Шевченка_2021.pdf240.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.