Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31273
Title: | Особливості страв автентичної кухні - основа розвитку етнічного туризму |
Authors: | Паска, Марія, Боратинський, Олег Paska, Mariia, Boratynskyi, Oleh |
Keywords: | етнічний туризм гастрономічний туризм автентична кухня |
Issue Date: | 23-Nov-2021 |
Citation: | Паска М. Особливості страв автентичної кухні - основа розвитку етнічного туризму / Паска Марія, Боратинський Олег // Україна-Литва : історичні, мовно-культурні та туристські паралелі : Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 147-150. |
Abstract: | Метою даної роботи є аналіз концептуальних основ приготування автентичних страв у контексті етнічного туризму. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31273 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Боратинський_НУ_Шевченка_2021.pdf | 240.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.