Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262
Title: | Prospects for using grain flour in bread technology |
Authors: | Beralieva, Elmira Tulkibaeva, Elmira Бералієва, Ельміра Тулкібаєва, Ельміра |
Keywords: | зернове борошно технологія хліба |
Issue Date: | 19-Nov-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Beralieva E. Prospects for using grain flour in bread technology / Elmira Beralieva, Elmira Tulkibaeva // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 223-226. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262 |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zb_ECON_2021_6_69_223-226.pdf | 157.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.