Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.date.accessioned2021-11-15T10:08:42Z-
dc.date.available2021-11-15T10:08:42Z-
dc.date.issued2021-11-15-
dc.identifier.citationПаска М. З. Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф.(18 травня 2021 р.). - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 25-26.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31245-
dc.description.abstractМета роботи: виготовлення безалкогольного десертного напою з нетрадиційної сировини оздоровчого призначення, що позитивно впливають на організм людини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбезалкогольні десертні напоїuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.titleРозроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Радзімовська_ХДУХТ.pdf211.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.