Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДу Цзінсюй-
dc.date.accessioned2021-11-09T10:26:26Z-
dc.date.available2021-11-09T10:26:26Z-
dc.date.issued2021-11-09-
dc.identifier.citationДу Цзінсюй. Формування підприємницької компетентності студентів у закладах вищої освіти КНР : дис. ...д-ра філософії : 01; 011 / Ду Цзінсюй. - Харків, 2020. - 257 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31195-
dc.description.abstractУ дисертації досліджено стан теоретичних і практичних розробок проблеми формування підприємницької компетентності студентів у закладах вищої освіти КНР. Доцільність дослідження зазначеної проблеми підсилюється необхідністю подолання суперечностей між: затребуваністю на сучасному ринку праці компетентних фахівців у галузі підприємництва та загальною низькою обізнаністю населення в цій царині; потребою активного використання інноваційних теоретичних доробок китайських фахівців із формування підприємницької компетентності студентів вищої школи та слабким урахуванням цих доробок українськими освітянами під час пошуку шляхів успішного розв’язання зазначеної проблеми в Україні; накопиченим у КНР перспективним досвідом формування вказаної компетентності майбутніх фахівців і недостатньою увагою українських педагогів щодо його узагальнення й виявлення можливостей творчого використання в закладах вищої освіти України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський нац. пед ун-т імені Г. С. Сковородиuk_UA
dc.subjectпідприємницька компетентністьuk_UA
dc.subjectпідприємецьuk_UA
dc.subjectзаклад вищої освітиuk_UA
dc.subjectстудентuk_UA
dc.subjectКНРuk_UA
dc.subjectдосвідuk_UA
dc.titleФормування підприємницької компетентності студентів у закладах вищої освіти КНРuk_UA
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ду Дзінцуй_дис_2021.pdf3.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.