Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3099
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАравіцька, Марія-
dc.date.accessioned2015-10-12T10:54:30Z-
dc.date.available2015-10-12T10:54:30Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАравіцька М. Особливості стилю життя хворих на ожиріння I-III ступеня / Марія Аравіцька // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 3. - С. 6 - 10.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3099-
dc.description.abstractСтаття присвячена виявленню особливостей стилю життя хворих на ожиріння І–ІІІ ступеня. При проведенні анкетування виявлені етіологічні чинники аліментарного ожиріння: збільшення частоти прийомів їжі, харчування в другій половині дня, надмірне вживання тваринних жирів, солі та соло- дощів, недостатнє вживання овочів та фруктів, часте вживання фаст-фуду. Їх поширеність залежала від ступеня важкості ожиріння. При анкетуванні за опитувальником IPAQ виявлено, що хворі з ожирінням І ступеня мають достатню, а ІІ та ІІІ ступеня – недостатню фізичну активність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectожирінняuk_UA
dc.subjectфізична активністьuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.titleОсобливості стилю життя хворих на ожиріння I-III ступеняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Аравіцька_1.pdf286.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.