Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30690
Title: Територіальна організація міжнародних готельних мереж в Україні та стратегія їх розвитку на прикладі Hilton Worldwide
Authors: Романів, О. Я.
Скабара, Р. М.
Romaniv, O. Ya.
Skabara, R. M.
Keywords: бренд
готель
готельна мережа
конкурентне середовище
стратегія
франчайзинг
Issue Date: 30-Sep-2021
Citation: Романів О. Я. Територіальна організація міжнародних готельних мереж в Україні та стратегія їх розвитку на прикладі Hilton Worldwide / Романів О. Я., Скабара Р. М. // Інфраструктура ринку. - 2021. - Вип. 57. - С. 16-32.
Abstract: У статті розглянуто конструктивно-географічні аспекти розвитку міжнародних готельних мереж в Україні з акцентом на стратегічні перспективи зміцнення присутності холдингу Hilton Worldwide на ринку індустрії гостинності України. Здійснено короткий екскурс в історію компанії. Окреслено принципи та основоположні стандарти діяльності Hilton Worldwide. Названо відомі сьогодні бренди Hilton. Входження цієї компанії на національний ринок відбулося з появою у столиці готелю Hilton Kyiv. Охарактеризовано особливості названого готелю. Зроблено пропозиції щодо комплексу стратегій для забезпечення конкурентоспроможності та стійкості на ринку представника цієї міжнародної мережі – Hilton Kyiv. На основі SWOT-аналізу визначено найбільш доцільний тип стратегії Hilton Worldwide в умовах сучасного конкурентного середовища України. Запропоновано стратегію розширення мережі шляхом ефузії за рахунок виведення на ринок готельного бізнесу України таких брендів: Canopy by Hilton, Signia by Hilton, Hilton Garden Inn (або альтернативно – Hampton by Hilton), Home2 Suites By Hilton, Motto by Hilton.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30690
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Скабара_Територіальна_стаття_2021.pdf446.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.