Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30638
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриштанович, С. В.-
dc.contributor.authorKryshtanovych, S. V.-
dc.contributor.authorКафедра педагогіки та психології-
dc.date.accessioned2021-09-21T09:19:19Z-
dc.date.available2021-09-21T09:19:19Z-
dc.date.issued2021-09-21-
dc.identifier.citationМетодика викладання у вищій школі : навчальна програма дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа", 242 "Туризм", факультети : "Туризм" ; "П та ЗО" / розроб. Криштанович С. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30638-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Методика викладання у вищій школі» є надання студентам магістратури цілісної і логічнопослідовної системи знань про дидактику підготовки кадрів вищої кваліфікації, розкриття концепції, основи теорії, методики і методології викладання дисциплін у системі вищої школи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectметодика викладання у вищій школіuk_UA
dc.subjectнавчальна програмаuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectгалузь знань: 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectспеціальність 242 «Туризм»uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectфакультети : «Туризм»; «П та ЗО»uk_UA
dc.subjectкафедра педагогіки та психологіїuk_UA
dc.titleМетодика викладання у вищій школі : навчальна програма дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа", 242 "Туризм", факультети : "Туризм" ; "П та ЗО"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПРОГР_НАВЧ ДИСЦ МВуВШ_ГРС_Т.pdf450.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.