Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30614
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНикига, Оксана-
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorNykyha, Oksana-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.date.accessioned2021-09-20T12:18:51Z-
dc.date.available2021-09-20T12:18:51Z-
dc.date.issued2021-09-20-
dc.identifier.citationНикига О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму у Львівській області / Оксана Никига, Андрій Голод // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 190-192.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30614-
dc.description.abstractМета – вивчення інноваційних напрямів розвитку гастрономічного туризму на прикладі окремого регіону.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectЛьвівська областьuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectфестиваліuk_UA
dc.titleІнноваційний розвиток гастрономічного туризму у Львівській областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S3_56_190-192.pdf615.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.